سیستم پردازشی Channel Free
ساخت این سیستم های پردازشی توسط شرکت برنافون در جهت تحقق اهداف زیر می باشد.
- قابل شنیده شدن اصوات و راحتی در شنیدن
- درک هر چه بیشتر گفتار
- کیفیت بالای صدا
- سیستم پردازشی Channel Free جهت تحقق این اهداف مزایای ذیل را برای افراد کم شنوا ایجاد نمود.
- تراکم در سطح آوایی که باعث میشود آرامترین بخش گفتار، بدون تقویت اصوات بلند تقویت شود.
- انعطاف پذیری بالا در تنظیم سمعک
- پردازش سیگنال بدون تفکیک آن به کانالهای مجزای فرکانسی
- حفظ خصوصیات طیفی سیگنال که منجر به انتقال حداکثر اطلاعات به گوش خواهد شد
تکنولوژیهای سمعک برنافون
– مدارات ضد فیدبک تطبیقی:
این سیستم سیگنالها یا سوت سمعک را قبل از این که قابل شنیدن شود شناسایی کرده و حذف می-کند. این تکنولوژی هنگام استفاده از تلفن، کلاه، در آغوش گرفتن و… توانایی مقابله با حذف سوت سمعک را داراست.
– سیستم کاهنده نویز تطبیقی:
در محیطهای پیچیده شنیداری (ترافیک یا ساختمان سازی) که سطح نویز زمینه بالاست و حفظ اطلاعات گفتاری مهم، با استفاده از الگوریتمهای تطبیقی نویز را شناسایی کرده و تا حداکثر میزان ممکن آن را کاهش میدهد.
– سیستم درک گفتاری (واجها و سرنخهای گفتاری):
تقویت همه واجها به نحوی که برای فرد قابل شنیدن باشد و دسترسی بهتر و دقیق تر را به جزئیات و سرنخهای گفتاری فراهم میآورد. این تکنولوژی بر حداکثر قابلیت شنیداری همه جزئیات گفتاری تمرکز دارد.
– ولوم کنترل هوشمند:
با استفاده از ولوم کنترل، در محیطهایی که درک گفتار برای کاربر لازم است با افزایش ولوم، باندهای مخصوص گفتار بیشتر تقویت میشوند. در نتیجه قابلیت شنیداری و وضوح آن افزایش مییابد.
– انتقال فرکانسی:
اطلاعات سیگنال گفتاری که مطابق با مناطق از بین رفته حلزون هستند را کپی و در مناطق فرکانس پایین تر که در آن جا حلزون عملکرد طبیعیتر دارد (paste) میکند. در بعضی از کم شنواییها مخصوصاً در فرکانس بالا که ممکن است شنوایی کاملاً از بین رفته باشد تقویت در این نواحی باعث افزایش قابلیت شنیداری نمیشود بلکه باعث اعوجاج نیز میگردد و این تکنولوژی تا حد زیادی این مشکل را رفع کرده است.
– کاهش انعکاس صدا:
در محیطهایی که انعکاس صدا وجود دارد، سیگنالهای آغشته به انعکاس را کاهش میدهد و شدت انعکاس را کاسته و درک گفتاری بهتری را فراهم میکند.
– راحتی در هواپیما:
برنامه جدیدی است که برنافون برای مسافرت با هواپیما طراحی کرده است. به علت صدای زیاد و نویز زیاد در هواپیما به صورتی طراحی شده که صداهای بلند را کم کرده و نویز محیط را کاهش داده و با سیستم جهتداری خود باعث افزایش راحتی بیمار میشود.
سمعک Zerena قابل شارژ
جدیدترین سمعک برنافون و پیشرفتهترین آن مطابق با تکنولوژی روز دنیا که یک تجربه شنوایی کاملاً طبیعی و به دور از هرگونه آزردگی را برای کاربر ایجاد میکند. دارای پلتفرم پیشرفته و فوق سریع با ۲ تکنولوژی هوشمند بیسیم که در کنار هم قرار گرفتند. تکنولوژی Dynamic Range XTREME جهت جلوگیری از اعوجاج صدا در سطوح شدتی بالا و مجهز به تکنولوژی Decs در جهت تطبیق سریع با تغییرات محیط شنیداری، و قابلیت وصل شدن به وسایلی که با اینترنت ارتباط دارند و به سبک Rite (رسیور داخل گوش) با طراحی S شکل به بازار عرضه شده است. این سمعک دارای قابلیت قابل شارژ شدن با باتریهای Zpower را داراست و برای کسانی که میخواهند تعویض باتری انجام ندهند مناسب میباشد. از ویژگیهای دیگر این سمعکها میتوان به مدیریت وزوز گوش، قابلیت اتصال به وسایل صوتی و تصویری و ریموت کنترلها و استفاده از تکنولوژی بیسیم GH 4/2 برای اتصال مستقیم به موبایل و القاء مغناطیسی برای ارتباط بین دو گوش را دارد.
سمعک Viron
جدیدترین و پیشرفتهترین سمعک برنافون که سبک پشت گوشی و پشت گوشی Ric با پلتفرم پردازشی سریع، پیشرفته و جدید (True environment processing) که صدا را به صورت طبیعی پردازش کرده و در دو مدل معمولی (باطریهای یکبار مصرف) و قابل شارژ (باطری یون – لیتیوم) دارای مدارات ضد فیدبک و قوی جهت جلوگیری از سوت زدن سمعک، دارای طراحی بسیار فوقالعاده، دارای میکروفونهای پیشرفته جهت فوکوس و تمرکز برای مکالمات برای فهم و بهبود درک گفتار، و فوکوس بر روی آنچه که برای کاربر سمعک مهم است که این باعث تلاش شنیداری کمتر و صرف انرژی کمتر و نتیجتاً خستگی کمتر فرد کم شنوا میشود. این سمعکها مقاوم در برابر گرد و خاک و طوبت (IP68) مناسب برای کم شنوایی ملایم تا شدید هوشمند وایرلس، قابلیت وصل شدن به گوشیهای (IOS) آیفون، وسایل جانبی در سطوح مختلف تکنولوژی Viron7،Viron9، Viron5 و با قیمتهای مناسب و متفاوت به بازار عرضه شده اند.